27 Eylül 2013

Fırında Çıtır Kara Lahana


Fırında Çıtır Kara Lahana


4 kişilik
Hazırlama Süresi: 5 dakika     Pişirme Süresi: 20 dakika

Malzemeler
  • 400g kara lahana
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı
  • tuz (isteğe bağlı)
Tarif
  1. Fırını 150°C'ye ısıtın.
  2. Kara lahana yapraklarını boylamasına ikiye bölüp saplarını çıkarın ve yaprakları iki parmak kalınlığında doğrayın.
  3. Zeytinyağını ve isteğe bağlı olarak tuzu kara lahananın üzerine dökün ve karıştırın.
  4. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
  5. Kara lahanaları tepsinin üzerine tek kat olacak ve yapraklar üst üstte gelmeyecek şekilde yerleştirin.
  6. Tepsiyi fırına verip 20 dakika pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Printfriendly

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...