Balsamik Soslu Brüksel Lahanası
Hazırlama Süresi: 10 dakika Pişirme Süresi: 25 dakika
Malzemeler
- 400 g brüksel lahanası
- 1/6 su bardağı zeytinyağı
- 1/3 su bardağı balsamik sirke
- 1/6 su bardağı şeker
Tarif
- Fırını 190°C'ye ısıtın.
- Brüksel lahanaların üzerine zeytinyağını döküp iyice karıştırın.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve brüksel lahanalarını üst üstte gelmeyecek şekilde tepsiye dizin.
- Fırında 25 dakika boyunca pişirin.
- Balsamik sirke ile şekeri karıştırın ve kısık ateşte 15 dakika boyunca kaynatın.
- Sosu fırından çıkarınca brüksel lahanalarının üstüne dökün.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder