27 Eylül 2013

Balsamik Soslu Brüksel Lahanası


Balsamik Soslu Brüksel Lahanası


3 kişilik
Hazırlama Süresi: 10 dakika     Pişirme Süresi: 25 dakika

Malzemeler

  • 400 g brüksel lahanası
  • 1/6 su bardağı zeytinyağı
  • 1/3 su bardağı balsamik sirke
  • 1/6 su bardağı şeker
Tarif
  1. Fırını 190°C'ye ısıtın.
  2. Brüksel lahanaların üzerine zeytinyağını döküp iyice karıştırın.
  3. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve brüksel lahanalarını üst üstte gelmeyecek şekilde tepsiye dizin.
  4. Fırında 25 dakika boyunca pişirin.
  5. Balsamik sirke ile şekeri karıştırın ve kısık ateşte 15 dakika boyunca kaynatın.
  6. Sosu fırından çıkarınca brüksel lahanalarının üstüne dökün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Printfriendly

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...